Penyakit bila berblog

Penyakit ni datang dua tiga bulan sekali. Penyakit ni memang aku tak reti nak ubat macam mana. Nama penyakit ni unsatisfaction-on-own-blog. Aku reka sendiri lah. Memang takde ubat punya. Perangai keji aku ni macam tak leh tengok benda yang sama lama lama. cepat bosan. tu kang mula la nak ubah itu ubah ini. bila tak reti stress. bila stress mula nak nak mengamuk. 

Ni sekarang dah nak menyampah dengan layout dan kaler blog. aritu dah macam azam tak nak blog layout atau kaler gedik gedik tapi bila pegi masuk blog yang comel comel ha mula la sawan aku datang balik. payah betul la macam ni. 

Cerita dia sekarang ni nak ubah ke tak nak layout dan kaler blog ni. Korang rasa ok ke tak layout dan kaler blog sekarang ni? Too simple? Tak best? Erghhh....migrain aku.


11 comments:

LadyRye said...

dah lawa dah! tapi blog hang, dik, hang tukaq la kalau hang rasa mau tukaq..sapa ja buleh kata apa!

tukaq layout takpa lagi, yang aku tak tahan tukaq blog teruih tu la! penat aku nak cari2 balik blog hang! jenih saiko apa tah tukaq2 blog..nanti buleh laki pun camtu gak paa?

The Nurul said...

@LadyRye kak rye....hahhahahahha gelak besar aku. tu lah. tadi nak tulis dah pasal laki tu. hish mintak simpang kot kalau nak bosan tengok muka laki hari hari. choy!

CGG said...

huhu...

kalo bosan parah tu :)

Fanna Roslan said...

You same dgn i. Cpat bosan dgn blog sndri. Keje edit blog je. HEHE!

I rase blog u da cntik. Simple but nice :)

tqaAwesome said...

haha. saye ade penyakit itu juge.
sanggop habis 4/5 jam edit blog padahal baru edit mggu lepas.
keje gile.

The Nurul said...

@CGG takde ubat :(

The Nurul said...

@CGG takde ubat :(

The Nurul said...

@Fanna Roslan penyakit apakah kita ni? :p

The Nurul said...

@tqaAwesome set! bole geng. hahaha

tqaAwesome said...

ok geng-suke-edit-blog !! ^_^

sailaaf said...

haha.sama lah.tak suka mende yang sama lama-lama. btw, saya da baca dari new post sampai la post ni. entri semua best2..gigih baca dari petang semalam.hari ni nak sambung baca lagi..haha.