Haruskah aku mati?

Ni cerita dekat TV9 ni. aku duduk dalam bilik je. tapi sebab emak pasang tv kuat sangat, dengan aku pun terlayan sekali cerita ni. 

Ni ada lagi ke jenis mak mak yang dok percaya anak dia kena sakit buatan orang instead of brain tumor? bomoh pawang bagai. dah sampai tahap buta. tak kasi pegi hospital. dengan menantu sendiri haram dia benci. kata bini tu nak bolot harta bagai. tengok ah ending dia mesti mak dia insap nanges. tengok ah tak caye. kang abis cite aku update lagi. hahhahahaha.

Haih stress aku cerita ni! sakit ati kot ngan mak dia.  STRES!!!

Mak =  Wan Maimunah. (pepaham la cara dia berlakon kalau bawak watak perempuan puaka. hakhakhak)
Husband  = Zulhuzaimi (aku suka dia ni kalau berlakon jadi laki orang. romentik ok romentikkkkk!!!!!!!)
Wife = Fasha (boley laaaaa)

Oh sekarang lagu plak tak ley blah. Stok air mata. ceh ceh. Emaaaakkkk!!! boleh tukar channel lain tak? grrrr.

*Update
Ha!! Aku kata dah mak dia insap nanges nanges punya. Hahahahaha. Tapi menyampah la laki ni dok ikut sangat telunjuk mak dia sampai tak nak g hospital. patuh cakap mak pun berpada2 gak bai. ni kalau sampai main nyawa, takkan derhaka kot kalau tak ikut cakap mak?


19 comments:

Heidi Shafiq said...

len kali standby DVD citer Mr.Bean klu mak ko psg lg cter mcm ni.. hehehe.. :P

E.d.Y said...

hahaha...feeling tu tgk cite

amy syifa said...

best cite nih..
sy pon suke tgk zulhuzaimy..
romantik..hehe

hiro said...

keh2...pakai spek itam..leh kaver mate berair.

Nurul Huda Rahim said...

zul huzaimi tu ada bau-bau bacang dgn aku. tak. mmg kau tak tanya pn. aku saja nak bitaw. keh keh keh.

BLADE EDGE said...

salam...

saya just blogwalking. baru tahu pasal blog ni...

stuju dgn heidi..drp tgk citer mcm tu, baik tgk mr bean :-D lebih menghiburkan...hahahha

anyway kalo ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

happy blogging :-D

regards,
BLADE EDGE

miszlullaby said...

cambest je citer neyh =)
kawan ML suke gile tgk citer melayu.Rajin bebeno. ML malas nak tunggu buffer.Tenet skrg prob ar sebb snow dasyat sgt kat luar.=D
Nurul sihat?

tqaAwesome said...

haha suke part
fasha(bole laa)

kah3

*Miss Geli^ said...

ala..dari ko tengok mr bean, baik ko tengok Tarzan X..lagi mendebarkan dan memberikan peluh..hahahah

Ain Atika said...

ahahha...apasal tang fasha tu boleh la je??

The Nurul said...

@Heidi Shafiq mr bean? tdo la aku jawabnyer

The Nurul said...

@E.d.Y feeling ah time zulhuzaimy hekhek

The Nurul said...

@amy syifa kan? sangattt!!!

The Nurul said...

@hirotakde maknya nye nak cover2 aku tak tengok la. dengar je hahahhaha

The Nurul said...

@BLADE EDGE aku tak tengok la weh. hahahahah tapi dengar je

The Nurul said...

@miszlullaby Alhamdulillah sihat. wahhhh semangat kawan ML. hihi

The Nurul said...

@tqaAwesome hekhek. biasa! :p

The Nurul said...

@*Miss Geli^ entah kan. pe klas mr bean. huahuahua :P

The Nurul said...

@Ain Atika sebab tak suka. hohohoho.