I am the winner

Hari saja saja gedik masuk contest ambik gambar bunga paling cantik guna digital camera. gigih redah lecak sebab geram kan bunga tu. tup tup eh menang? hoho. Meh printscreen sikit dari blog owner dia, Syatoza a.k.a Zai

Hadiah? Topup RM10. Ok la tu kan. Kau ingat senang budak sekolah nak kasi topup free free kat orang?

Sila bersyukur dan berterima kasih sikit. Oh kalau nak tengok gambar bunga cantik tu sila klik sini.


3 comments:

fyna said...

amboi cntik! bunga raya! hehe..lepas ni shoot pic i lak k =P

The Nurul said...

@fynatakde dlsr nak tembak tembak orang :(

Lady SharpShouter said...

cantiknya gambo.pandai hang tembak noo.aku dha puji ni bak mai kongsi topap sket.haha