Budak zaman sekarang punya birthday celebration

























First birthday memang mak ayah dia excited melampau kan siap banner bagai. Esok sambutan aku tak tau la macam mana. bunyi macam meriah. Tapi tak best sebab printed album dia dari umo sebulan sampai setaun tak sempat siap print. erghhh! tak leh nak berlagak tayang kat suma orang. haha.


10 comments:

Fanna Roslan said...

Fuyooohhh! Mesti anak org kaya ni :)

miszlullaby said...

cute gile banner tuh.meriah carrey ler esok.silap2 cake 3 tngkat.huhu

tqaAwesome said...

pergggggh !!
bday tqa xpenah sambut pon. hahaa
hebat2

E.d.Y said...

wow..siap ada banner..apa2 pa happy birthday tuk si kecik yg comel tu

mieraa :) said...

anak kakde nty lagi meriah kot , siap ltak banner kat jambatan bndar temerloh HAHAHAHAHAHAHAHA

The Nurul said...

@Fanna Roslan Takde makna nyaaaaaa. Takat banner buat sendiri hantar print baru rm45 je.

The Nurul said...

@miszlullaby Takmau kek. nak makanan sedap2 je. haha

The Nurul said...

@tqaAwesome tu ah. kitorang ingat nk buat birthday besar besaran la taun ni. bubuh banner bebesar

The Nurul said...

@E.d.Y hehe. thank u uncle eddy

The Nurul said...

@mieraa :) oh beres je. mama datang tak? akim semua