Iman Adam 1st Birthday Celebration



Meet birthday boy. Hai Iman Adam. Harap kasut je cantek tapi haram tak pandai jalan. penakut sungguh la jantan ni

Tu dia hadiah dari pakteh. Besar punya. Hadiah aku tak siap. Stressssss!!!!!

12 comments:

E.d.Y said...

wah..meriah tu...

Mr. Swift said...

Hye singgah sini dan polo anda!
Nanti free jemput lah ke blog saya pula.
Ohh btw cantik blog!
and Happy New Year!

Psst : Atuk Dan Nenek 90 Tahun Main Piano Sweet Rock Sungguh!

hentakbelipat said...

amboihhh..kemain lagi bday budak kecik tuh...happy bday semoga besa boleh bawak basikal laju2!

The Nurul said...

@E.d.Y uncle eddy..mana hadiah? :D

Totin Jamain said...

meriahnyeee birthday daayyyy
banyakkkknyaaaa present diaaaaaa
and your akak ipar is so gorgeous!!!

miszlullaby said...

amboi!meriahnye!

E.d.Y said...

kene bagi hadiah ke??tunggu GA je la..hahaa

The Nurul said...

@Mr. Swift dah visit ur blog :)

The Nurul said...

@hentakbelipat dia ni mungkin lambat sikit kot. punya la berhati hati. kalau berdiri nak letak bontot tu alahai slow motion gila.hahahha

The Nurul said...

@Totin Jamain aah. masa dia lahir dulu lagi la. hadiah macam da bole bukak kedai. mak bapak peramah dengan orang kan ape lagik memang beratur je orang nak kasi hadiah.

aah kakak ipar i memang comel. ceh perasan lak. the best thing is kitorang satu kepala bab bab mekap, fesyen tudung. tu pasal ngam. hihi

The Nurul said...

@miszlullaby kalau buat area rumah mak mertua abang i mmg meriah. sekampung budak budak datang. hahahah

The Nurul said...

@E.d.Y kalau GA hadiah dapat kat i la. hahahha