Happy birthday bakal doktor yang cantik manis






















Tadi blogwalking then eh eh ada blogger sambut birthday harini. Tarikh cantik pulak tu. 11.01.11. So tangan macam gatal nak kasi kad tapi tak leh curi gambar dia kat blog. huwaaa. So printscreen je yang mampu.

Cik ML, sudi la terima kad yang tak seberapa ni. Nak potong elok2 pun tak reti pasal gambar kecik sangat. Ah sudah la kau nurul. kalau tak reti jgn kasi alasan sangat. hahahhaa.

Sempena birthday ML ni, semoga ML berjaya menamatkan pengajian dan menjadi doktor yang paling best sekali, lebih murah rezeki, lebih bahagia, lebih sihat dan dapat menamatkan zaman bujang, amin. Kawin jangan lupa jemput ok.


7 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hehe, dh wish dh kt sis ML pepagi buta td.. dia soo sweet n kinda friendly doctor to be;)

miszlullaby said...

canteknyeeeee kad bday utk ML.
thanx nurul.=)
nnt ML amek k.
nnti nak wat entry nih.hihihi..xsaba.=)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hapy besday...

sweethOneY said...

happy birthday to ur friend :)

muss said...

Selamat Haji DJadi Cik Doktor...

sembil9n said...

eppy bzday :P

sembil9n said...

doktor~ :D