Iman Adam : First time gosok gigi dua batang [video]

video

Suruh gosok gigi macam kena dera dia punya melalak. Apadah. Video ni masa dia umur dua belas bulan kot kalau tak salah. Sekarang gigi membesar bagai johan. Bapak..nala punya besar. tapi kalau dah penuh nanti mesti cantik dan comel macam makde dia eheks.

2 comments:

daisy said...

anak aku pulak,kalau gosok guna berus gg dibantainya makan berus gigi tu macam choki-choki.sudahnya terpaksa aku guna napkin gosok gg dia.BTW, iman adam memang comel :)

miszlullaby said...

Ada award you're cool like a snow untuk nurul.Jemput amik ye=)

http://miszlullaby.blogspot.com/2011/01/blog-post.html