Jom Bali Cafe...Jom!!!

Tadi pegi The Curve. Ingat nak karok jem plak nak masuk ada wall climb event jadah apa tah. Aku dah macam lapar gila nak period kot asik lah nak makan je keje. Masuk la Tesco jap. Tak tahan terus masuk Jom Bali Cafe sebelah KFC, depan King's. Order, makan dah walawehhhh sedap!!!!
Aku sebenarnya rambang mata. Perut lapar dan menu sungguh mengancam jadi macam lupa diri. Actually nak makan lamb chop dekat Uptown tapi masih awal. Belum bukak kot. So tibai la Lamb Chop kat sini. Not bad. Sedap!! Air Soya Gula Melaka pun sangat maveles!! Menu Air dia semua tak boleh tahan. Semua sedap sedap. Isk. Nasi Lemak  dia Ummmphhh!!! Dah la rasa santan dia tu pekat, baru harum daun pandan lagi, sambal sedap gila dan nasi banyak sungguh serta murah tak sampai rm10 pun sepinggan tu. Sampai chinese sebelah kitorang mintak add on sambal sebab tengok kitorang sampai mintak tambah padahal dia makan langsung takde kaitan dengan sambal tumis. hahahhaha.  Nasi lemak tu banyak sampai kitorang makan sorang sikit empat empat orang. Hahahaa.

Dah banyak perangai, macam ni lah!

Oh ada beg baru cute!! Silap2 lepas ni boleh buat koleksi. Ngeee~

2 comments:

Hana Soffelia said...

Wahh..nmpak sedap. mana tahan tgk gambar je, harus cuba ni oneday. ^_^

sweethOneY said...

Teringin pulak aku nak try :D seb bek pagi ni kenyang weh klo tak mesti kriuk2 lapar tgk entry ko