Song of The Sea Show, Singapore

Tiket masuk untuk Song of The Sea Show adalah $10 per person. Dekat Sentosa Island.

Kitorang masuk untuk show pukul 8:30 pm sampai 9:15pm. Takde lah lama mana. Tapi puas hati lah. Dah la buat open kat tengah alam tepi pantai tu ha. Kalau hujan saje basah sia sia aku rasa. Tapi show dia fantastic gila, enjoy sangat. Memang ternganga la jugak tengok show atas langit, kalerful, muzik dungdangdungdang.

Takde ape nak cerita sangat, sila layan gambar dengan video kat bawah ni ha. Enjoy!








Ok layan video pulak:

Masa ni starting show. Lepas lagu can mali can ni girl tu nyanyi lagu india ape tah. Sweet gila. Aku suka! Cerita dia pasal Ali yang nak selamatkan Princess Amy. Lepas tu ada magic song ape tah. lupa dah T__T

 
Ok yang final ni best gila layan. Muzik dia fuh! Lepas tu dengan colorful fountain yang memang layan habis! 

Enjoy? Best kan! Nak lagi puas pegi lah sendiri Komfem menganga! 
See ya entry USS pulak. Ohsem gambar bersepah lepas ni aku tak tanggung!


1 comment:

sweethOneY said...

eh bestnya cantiknya lampuuuu terus aku rasa nak pegi jgk !!