Ip Man 3 & Plan B

Throwback.

Tak ingat bulan berapa. Hahahhaa. Bole?
Masa tu kita plan nak tengok cerita apa eh actually?
Star Wars kot eh?
Lepas setelkan masalah kereta sekejap, tengok available tiket - Ip Man 3. 
On aja lah. 

So three of us pegi makan.
Cari-cari last-last decide nak try Plan B. 
Not bad la the foods. 
Mine, Lemonade & Salted Egg Carbonara.
YM Dato' & Pu3 lupa pula diorang order apa.
Mine mula mula tu a bit macam cair sikit. Dah lama lama dah sebati tu dia jadi pekat likat.
Dah la banyak memang cannot go dah.   

Lepas dah kenyang perut senang hati, kita tengok movie. #Rhyme

Overall, Ip Man ni best!! Sebab dia lawan lawan kot. So excited and khusyuk tengok.
Taaaaapii! 
Bila mana dia tengah romantik romantik dengan wife dia melayan wife dia tu, music sangat lah mendayu dayu membuai perasaan lalu I pun tersengguk sengguk dan tidor. Dah la baru lepas makan. Memang melayan lah. Hahahhaa tak boleh pakai punya orang!!
Tak lama tu dengar bunyi lawan-lawan dan I pun jenuh lawan mata nak buka nak tengok dan tengok la sampai habis. 

Next, AADC2 with Tappers Cafe? 



2 comments:

sweethoney86 said...

Ehhhh ada plan B kat KL eh.. ingat ada kat Ipoh je. Nanti i nak try lee

Hayati Suhari said...

Ye ada di Paradigm. Dipersilakan la hihi.