Kedai Borong Mainan Chow Kit

Lepas dah merayap ke Plaza GM, gatal kaki pulak nak pegi kedai mainan ni. Tell you what, nak beli satu satu pun boleh sini. Tak payah nak borong sangat pun.
Baru lima belas hengget ye. Bersinar sinar biji mata anak nampak kotak ni. Hahahhaha. Aku syak kalau jual kat luar mesti dalam RM29.90 or more.
Dia ada dua kedai. Kedai yang banyak orang lepak test remote control tu best. Situ lagi banyak choice.
Kereta kebal control tak sampai RM100 pun. Quit big.
Heli tu baru RM49. Dah la lawa solid. Gerammmmmm nak beli tapi sapa nak main?



Kereta control besar boleh duduk. Dalam RM180++ - RM300++ Kau nak apa?Audi? Ferrari? Hahaha. Adam punya dulu Audi. Dah tersadai kat rumah lama tak main.

Dah settle, nak balik tersesat pulak. Nasib ada polis trafik tunjuk jalan. Hahahha. Tq tq.

Ada orang nak beli heli yang remote cotrol tu? Ehe.

2 comments:

The Edan said...

Kat belah mana ekh kedai ni? Level berapa?

Hayati Suhari said...

Tak reti nak bagi direction. Dia tepi jalan je corner lot. Dekat barisan2 kedai.